Domov ZdravjeAlternativa Tam, kjer kaj boli, Polarix (brez kemije) bolečino prežene ali vsaj omili

Tam, kjer kaj boli, Polarix (brez kemije) bolečino prežene ali vsaj omili

18 ogledov

Ploščica Polarix je nepogrešljivi  pripomoček za naravno zdravljenje, ki bi ga morali imeti vselej na dosegu roke. Doma, v avtomobilu, v službi, na dopustu in potovanju. Je namreč izredno učinkovita prva pomoč, ko se začne javljati  na katerem koli delu telesa. Po dosedanjih izkušnjah je lahko namreč odlično nadomesno  protibolečinsko zdravilo. In to brez kemije, sevanja in brez neželenih stranskih učinkov. Samo tako, da ga položimo ali z obližem prilepimo na obolelo mesto. Deluje takoj.

Tudi najhujše bolečine ob menstruaciji izginejo v nekaj minutah. Moškim pomaga vzdrževati zdravo prostato. Najbolj priročno je, da imate enega stalno na avtomobilskem sedežu in med vožnjo sedite na njem. Tako se boste obvarovali bolečin v križu in vratu, zlasti med dolgo vožnjo. Po izkušnjah uporabnikov je tudi zbranost med vožnjo boljša.

Mikrobiolog dr. Bratko Filipič je ugotovil, da Polarix poveča imunsko odzivnost , poveča obrambni sistem organizma, telo se lažje bori proti infekcijam in boleznim.

Oddaja zdravila nihanja

Polarix iz okolja zajema zdrava nihanja, jih okrepi in oddaja tja, kjer je položen. Bolne celice nihajo po svoje, Polarix jih sili, da zanihajo spet zdravo. Tako se telo zdravi sámo, ne da bi vanj kaj vnašali. Polarix ne seva in ni magnetiziran. Deluje po principih fizike in ne kemije. Elektroinženirji, ki se ukvarjajo z antenami, njegovo delovanje merijo. Polarizacijski disk Polarix je, kot lahko preberete ob opisu izdelka, v vseh treh velikostih logaritemska periodična antena, ki omogoča  samozdravljenje. Oblikoval jo je dr. Georges Lakhovsky (1868-1942), človek s sanjami in vizijo, da bi se enkrat za vselej končalo obdobje invazivne medicine, ki mučno posega v telo, ga zastuplja s škodljivimi snovmi in terapijami, ki poleg bolnih celic uničijo tudi zdrava tkiva. Pri tem pa navadno rani tudi človeško dušo in zlomi človekovega duha. Človek pogosto zapade v depresijo in brezizhodnost. 

Biolog Peter Firbas je v laboratoriju za rastlinsko citogenetiko ugotovil, da Polarix zniža genotoksičnost vode in telo zato porabi manj energije, da jo popravi, zato več energije lahko uporabi za homeostazo, torej pripomore k boljšemu počutju in zdravju..

Janez Pelko je s Kirlianovo kamero ugotovil, da Polarix spodbuja odpiranje čaker, še posebno največji disk, ki deluje na vse ljudi v prostoru. Nekateri ga skrijejo pod sliko in tako dobro vplivajo na ljudi, ki so v prostoru.

Vspodbuja samozdravljenje

Lakhovskemu je pomagal izračunati razdalje med krogi in dolžino prekinitve krogov Nikola Tesla. Nikola Tesla je med drugim izjavil: »Namesto da bi bile revolucionarne zamisli podprte, jih že v fazi razvoja prezrejo in zatrejo sebični interesi vplivne manjšine.« To se je leta 1942 zgodilo tudi sistemu (tako tudi zdravilnemu disku), ki ga je dr. Lakhovsky razvijal in z njim uspešno ozdravil mnoge bolezni, tudi najhujše.

Njegovi viziji je na srečo uspelo preživeti ta neugodni čas. Zdaj je njegova stvaritev tu med nami. V obliki Polarixa. V priročni, majhni obliki. Deluje tako, da iz okolja, najverjetneje s pomočjo etra, zgoščuje naravno energijo, ki vspodbuja celice, ki so pravzaprav kot mali radijski oddajniki in sprejemniki, da spet zanihajo pravilno. Tako spodbuja samozdravljenje in stanje brez depresije. Brez kemije in brez farmacije in brez kakega sevanja. Polarix s svojimi dvanajstimi bakrenimi krožnicami, v nezaključenih krogih, ponuja celicam različno območje frekvenc; te frekvence pa zajemajo nihanja rastlinskihživalskih in človeških celic. Noben od teh spektrov frekvenc ne more škodovati, zato ker se telo oziroma celice same odzovejo na odgovarjajočo frekvenco, ki jim najbolj ustreza, na neustrezne pa se ne odzovejo. Polarix s svojo zelo široko paleto frekvenc telesu tako le ponudi, povsem nevsiljivo, da izbere tista valovanja, ki so zanj najboljša, in jih vzame. Najboljše so seveda izvorne, nepotvorjene frekvence celic. Izvorne frekvence so namreč povezane s prasilo, ki je ustvarila nas, naše telo, našo dušo ter vso neskončno naravo, ki nas obdaja. In le če smo povezani s to prasilo, smo, pa naj se sliši še tako plehko, zdravi, srečni in ustvarjalni.

V veterinarskem inženiringu v Moravskih toplicah je doktor veterinarske medicine Marko Nabergoj ugotovil, da ima Polarix pozitivne učinke predvsem pri psih in mačkah, ki imajo težave z želodcem in ledvicami, pa s sklepi in kostmi ter kožo; pomaga pa tudi pri premagovanju strahu

Dragica Klepec je na posestvu Klepec dosegla trikrat večji pridelek paradižnika, ki je imel tudi boljši okus.

Na voljo je več različnih Polarix ploščic:

POLARIX M- https://www.misteriji.si/polarix-m-disk-za-zdravje-in-pomlajevanje-54-mm.html

POLARIX S- https://www.misteriji.si/polarix-s-disk-za-zdravje-in-pomlajevanje-27-mm.html

POLARIX ZA ŽENSKE- https://www.misteriji.si/polarix-za-zenske.html

POLARTIX ZA MOŠKE- https://www.misteriji.si/polarix-za-moske.html

POLARIX L ZLATI- https://www.misteriji.si/zlati-polarix-l-80-mm.html

POLARIX M ZLATI- https://www.misteriji.si/zlati-polarix-m-54-mm.html

POLARIX S ZLATI- https://www.misteriji.si/zlati-polarix-s-27-mm.html

STEKLENICA POLARIX- https://www.misteriji.si/steklenica-polarix-0-5-l.html

Vse izdelke lahko naročite na www.misteriji.si ( ARA ZALOŽBA D.O.O., CIGALETOVA 5, 1000 Ljubljana

 

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi