Domov ZdravjeAlternativa Kaj nas čaka?

Kaj nas čaka?

8 ogledov

 

Horoskop od 15. julija do 15. septembra 2014

Ali kdaj razmišljate o pomenu časa in pomenu posameznih dogodkov, ki se vam zgodijo v določenem življenjskem obdobju? Zakaj vam vedno nekdo dela skrbi? Zakaj ne dobite tistega kar si želite? Lekcije izkustva se ponavljajo dokler jih ne osvojimo.
NADA CENTRIH

Leto je naokoli, saj smo lani avgusta odkrivali tančice skrivnosti zgodovine astrologije, se skozi posamezne mesece dotaknili pomena zodiakalnih znakov, pomena retrogradnih planetov in preko astroloških hiš prešli od makro k mikro astrologiji ter obenem podrobneje po dnevih pregledali vpliv Lune. Poletni čas je zagotovo čas, ko bolj na stežaj odpremo svoje srce na poti k sreči, se osvobodimo vsega kar ni koristno, lepo in kar ne prinaša radosti.

Oven, od 21. marec – 20. april
Zvezni namig: V mitologiji Planet Mars, ki vlada vašemu znamenju, imenujemo tudi »bog vojne« in zaščitnik nemočnih Ares, Indra … in ni naključje, da želite obvladati vse okrog sebe, vedno menite da morate z nekom tekmovati in se dokazovati. Umirite se, najdite otroka v sebi, igrajte se že dolgo pozabljene igre. Presenečeni boste kako vam je lahko nekdo naklonjen tudi kar tako, brez razloga in ker morebiti že ve, da za srečo ni treba veliko.

Bik, od 21. april – 20. maj
Zvezdni namig: V mitologiji Planet Venero, ki vlada vašemu znamenju, imenujemo tudi »boginjo lepote in ljubezni« Afrodita, Ištar, Vesper … in ni naključje, da vam povezovanje in sodelovanje z drugimi ljudmi veliko pomeni in z lahkoto lepe stvari tudi praktično uporabite. Če se boste ob uživanju lepote potrudili spomniti tudi na vaše bližnje, saj se vam večkrat enostavno ne da, vam bo vse dvakrat povrnjeno. Opogumite se in predstavite svoje kreacije.

Dvojčka, od 21. maj – 20. junij
Zvezdni namig: V mitologiji Planet Merkur, ki vlada vašemu znamenju, imenujemo tudi »božji sel« posrednik med bogovi in ljudmi, Stilbon, Hermes, Nebo … in ni naključje, da ljudem abstraktne stvari prikažete na razumljiv način. Vaša modrost, bistrost vam je tako v prednost kot oviro. Vaša želja poskusiti vedno nekaj novega, nehote povzroča nemir. Umirite se, zadihajte s polnimi pljuči in veselite se dneva tudi brez računalnika in telefona.

Rak, od 21. junij – 22. julij
Zvezdni namig: V mitologiji Planet Luno, ki vlada vašemu znamenju, imenujemo tudi »mati zemlje« Izis, Soma, Selena, Artemida, Hera … in ni naključje, da vam dobro počutje drugih veliko pomeni. Vaša čustva so kot ocean, včasih mirna, včasih kot cunami. Če boste v svoja čustva vključili tudi razum, se oddahnili, in upoštevali, da je vsaj osemdeset odstotkov skrbi nepotrebnih, in da je sreča včasih tudi nič delati. Privoščite si več počitka, saj si ga zaslužite.

Lev, od 23. julij – 22. avgust
Zvezdni namig: V mitologiji Planet Sonce, ki vlada vašemu znamenju, imenujejo tudi »bog svetlobe«, Ra, Aten, Oziris, Mitras, Brahma, Apolon, Febus … in ni naključje, da vam je všeč vse kar je lepo, posebno, edinstveno, kajti taki ste tudi vi. Težavica lahko nastopi le, ko menite, da ostali niso tako popolni kot ste vi sami. Če ne boste ničesar pričakovali se vam lahko zgodijo najboljše in najlepše stvari. Ne pozabite tudi da je mir prav tako vreden zlata.

Devica, od 23. avgust – 22. september
Zvezdni namig: v mitologiji Planet Merkur, ki vlada vašemu znamenju, imenujemo tudi »posrednik in povezovalec«, Stilbon, Hermes, Nebo … ni naključje da morate prav vsako stvar do podrobnosti analizirati, proučiti in jo tako razčlenjeno ponesti kot edino pravično v svet. Vaša dobronamernost je iskrena, vendar velikokrat ne da bi vi to vedeli, prizadene ljudi okrog vas. Dopustite drugačnost, in občutili boste srečo in hvaležnost z mnogo manj napora.

Tehtnica, od 23. september – 23. oktober
Zvezdni namig: V mitologiji Planet Venero, ki vlada vašemu znamenju, imenujemo tudi »boginjo ljubezni in lepote« grška Afrodita, Ištar, Vesper … in ni naključje, da vaša čustvena gorečnost navdaja z velikim optimizmom in prav neverjetno združuje nasprotja. Težavica lahko nastane le, ker že po naravi želite harmonijo na vseh ravneh, kar pa v praksi ni vedno izvedljivo. Ko ne veste kako se odločiti, poslušajte srce, mu sledite in si bolj zaupajte.

Škorpijon, od 24. oktober – 22. november
Zvezdni namig: V mitologiji Planet Pluton, ki vlada vašemu znamenju, imenujemo tudi »bog podzemlja« Mantus, Dis, Pluto, Hades … in ni naključje, da je v vas posebna moč, divjost in neustrašnost. Če kdo, potem se vi zavedate nujnosti sprememb, ustvarjanja novega ter preživetja v kritičnih situacijah. Borbenost in svoje vrline, ki jih ni malo, uporabite za dobre in pozitivne stvari, in ne bodo vas pozabili.

Strelec, od 23. november – 21. december
Zvezdni namig: V mitologiji Planet Jupiter, ki vlada vašemu znamenju imenujemo tudi »zaščitnik zakona in pravice« Zeus, Jove … in ni naključje da premorete nadpovprečno veliko plemenitosti in poštenosti, veliko vam pomeni razvoj in napredek. Meja ne poznate. Za vas še posebej velja kar boste posejali, boste želi. Ker imate na izbiro veliko semen uporabite modrost tudi za druge, in nasmejali se boste, ko boste to najmanj pričakovali.

Kozorog, od 22. december – 20. januar
Zvezdni namig: V mitologiji Planet Saturn, ki vlada vašemu znamenju, imenujemo tudi »bog časa« Saturnus, Kronos, Seb … in ni naključje, če za vas pravijo »starejši kot ste, boljši ste«. Če so vas življenjske preizkušnje naučile, da je pomembna tudi sedanjost in bližina najdražjih, potem je pot zagotovo prava in varna bo tudi prihodnost. Prebudite igrivost v sebi, ne vzemite vsega tako zelo resno, ter ne pozabite pokazati svoji ljubezni tudi čustva.

Vodnar, od 21. januar – 18. februar
Zvezdni namig: V mitologiji Planet Uran, ki vlada vašemu znamenju, imenujemo tudi »bog neba« Ouranost, Varun … in ni naključje, če vaša potreba po odklonu od ustaljenega in nujnost preseganja tradicije vodi k vaši unikatnosti. Vaše uporništvo vam je lahko v dobro pri izumiteljstvu, raziskovanju, nekoliko manj pa pri ljudeh, ki vas (še) ne razumejo. Včasih je dobro upoštevati tudi mnenje bližnjih, se jim bolj posvetiti in presenečeni boste kaj zamujate.

Ribi, od 19. februar – 20 marec
Zvezdni namig: V mitologiji Planet Neptun, ki vlada vašemu znamenju imenujemo, tudi »bog morja« Pozejdon, Neptunus … in ni naključje, če se vsaj malo ne ukvarjate z umetnostjo, kajti vaše nadčutno zaznavanje je lahko izjemno. Intuitivno začutite, da je nekaj v zraku ali bolje v globini morja, in prav mojstrsko znate to predstaviti tudi ostalim. Večkrat uporabite te svoje vrline tudi za praktične namene in neverjetno bo postalo verjetno.

Nada Centrih

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi