Domov ZdravjeAlternativa Najtežje je spremeniti sebe

Najtežje je spremeniti sebe

1 ogledov

»Ni neozdravljive bolezni, so samo neozdravljeni ljudje,« je mnenje Maksima Osipova, magistra ljudske medicine z več mednarodno odmevnimi priznanji za svoje delo. Med 22.6. in 28.6.2015 bo gostoval v Hotelu Ribno.
Moskovčan, ki živi v Novem Sadu, ima svetovno licenco za zdravilstvo in je bil zaradi najvišjih ocen na Akademiji za zdravilstvo in energoinformativne znanosti v Moskvi uvrščen med deset najboljših zdravilcev na svetu. Kljub temu pa ostaja skromen in razloži, da čuti veliko odgovornost do ljudi, ki poiščejo pomoč pri njem. »Naj rezultati govorijo namesto mene,« rad pove z nasmehom. In res, namesto njega spregovori polna knjiga vtisov, kamor ljudje, ki so se odločili poiskati pomoč v alternativni medicini, zapisujejo svoje izkušnje in vtise po zdravljenju.
Otrokom lažje pomaga, ker niso obremenjeni
Večini lahko pomaga do delne ali popolne ozdravitve. Pri otrocih je delež popolnih ozdravitev izrazito višji in znaša kar 95 odstotkov. »Otroci prihajajo na terapijo neobremenjeni, brez zadržkov, predsodkov in strahu. Ravno zato so rezultati hitro vidni.«
»Naš sin je bil pri vas prvič marca 2013. Od takrat vsak mesec prihajamo k vam, sin pa vidno napreduje. Po tretjem tretmaju me je prvič poklical »mama«, postal pa je zelo zadovoljen in vesel otrok. Tudi gibalno je postal zelo aktiven.«
O pozitivnih rezultatih njegovega zdravljenja pove tudi družina iz Kranja s petletnim otrokom, ki je imel težave z govorom, probleme s koncentracijo, ni se igral, po drugi strani pa je lahko hodil. Uradna diagnoza: cerebralna paraliza, znaki avtističnega spektra, motnje pozornosti in govora. »Že po prvi terapiji se je zgodilo, da naju je doma sin povabil k igri sam od sebe, kar se prej ni nikoli zgodilo,« pove mama. Po tretji terapiji pa se je izboljšal tudi govor.
Celostna obravnava, čarobne paličice pa ni – potrebne so spremembe!
Prav vsakega, ki ga obišče, Osipov obravnava celostno in najprej odstrani vzroke, šele nato posledice bolezni. »Zanimivo je, da odrasle osebe, ki so sprva dvomile v zdravilstvo, učinke terapije podoživijo veliko bolje, kot tisti, ki učinek zdravljenja pričakujejo v naprej,« še pove Maksim. Uspehe beleži tudi pri težavah psihične narave. Pa vendar Osipov poudarja, da le pomaga, ne dokončno zdravi. »Osebo, ki me obišče, izzovem, da razmisli o tem, kaj je pripeljajo do težav, da analizira svoje življenje in da pri sebi spremeni nekatere stvari,« pove Osipov. »Spremeniti sebe je ena najtežjih nalog«.
»Število terapij, pri katerih moramo biti sproščeni, je različno, pri nekaterih je napredek viden že pri treh, štirih terapijah. Čas ene v povprečju traja od 15 do 30 minut,« je povedal Osipov.
Zavidanja vredne rezultate dosega pri zdravljenju številnih bolezni, kot so glavobol z migreno, bolečine hrbtenice in križa, išias, sklepna in revmatska obolenja, problemi s prekrvavitvijo, bronhitis, psihične in imunske težave, Downov sindrom, zvišan krvni tlak, dioptrija, stres, motorične težave, izkazal pa se je tudi pri cerebralni paralizi in raznih bolezenskih težavah otrok.
Maksim Osipov bo v Hotelu Ribno ponovno: 14. 9. – 20. 9. 2015. Rezervacija za terapije sprejemajo na telefon: 04 578 31 00 ali preko e-pošte: info@hotel-ribno.si.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi