Domov ZdravjeAlternativa Slikanje avre s Kirlianovo GVD kamero

Slikanje avre s Kirlianovo GVD kamero

5 ogledov

Slikanje avre s Kirlianovo GDV kamero omogoča pregled energetskega stanja človekove avre, zelo subtilne energetske plasti okoli človeka, ki jo sestavljajo štirje sloji oziroma tako imenovana »avrična telesa«, ki jih prikaže tudi Kirlianova GDV kamera: eterično telo, ki predstavlja energijsko kopijo fizičnega telesa, astralno oziroma čustveno telo, mentalno telo in duhovno telo.

Vsa avrična energijska telesa, vključno z energetskimi centri oziroma čakrami, kot jih imenujemo tradicionalno, pomembno vplivajo na zdravje, saj se bolezen najprej začne razvijati na energetskem nivoju – avričnih telesih, šele nato se prevede na fizični nivo v obliki simptomov, ki jih zaznamo kot bolezensko stanje.

Osnova so spremembe termoregulacije
GDV kamera dr. Korotkova je prva naprava na svetu, ki omogoča objektivno razlago karakteristik energij na znanstveni stopnji in je uradno priznana metoda ugotavljanja energetskega stanja človekove avre. Slikanje avre s Kirlianovo GDV kamero je neinvazivna metoda energetske diagnostike, ki deluje na osnovi sprememb termoregulacije. Gre za zajem energije, ki gre okrog prstov, saj vemo, da imamo na koncu prstov živčne končiče in energetske meridiane, ki oddajo signale. Slikamo torej blazinice prstov na roki, iz katerih programska oprema sestavi celotno energijsko polje človeka – avro. Korona vsakega prsta na roki vsebuje informacijski zapis določenih organov, vsak organ pa ima v avri oziroma energijskem polju tudi svojo odslikavo. Kamera objektivno, pod enakimi standardi meri fizikalne spremembe, ki so bile narejene. Takšna slika ponuja vse informacije o delovanju organov, žlez z notranjim izločanjem in stanju energetskih centrov oziroma čaker.

Zdravje je odvisno od našega razmišljanja
Energetsko polje zdrave aktivne osebe, imenovano tudi biopolje, je gosto, enotno, barve se rahlo spreminjajo od modre do oranžne in rumene. »Zevi« in plameni so pokazatelji motenj pri distribuciji energije energijskemu polju. Nakazujejo na motnje na duševni, funkcionalni in na ravni organov ter žlez z notranjim izločanjem.

GDV kamero za slikanje avre v Rusiji uporabljajo tudi kot uradno diagnostično sredstvo, saj so znanstveno dokazali, da se v avričnem energijskem polju človeka ponavadi pojavi energijska deformacija dva do tri mesece prej, kot se odrazi na fizičnem telesu, in da je naše zdravje odvisno od našega razmišljanja in čustvovanja. Kot zanimivost povejmo, da je pri človeku, obolelem za rakom, Kirlianova GDV kamera zaznala identično avrično deformacijo kot pri človeku, ki raka sicer (še) nima, a o njem veliko razmišlja in se ga boji.

Učinkovito odkrivanje težav
Raziskave, ki jih je opravil prof. dr. Korotkov so potrdile, da posnetek razporeditve energij okrog blazinic prstov obeh rok daje zelo poglobljene informacije o posameznikovem zdravju, psihičnem počutju, delovanju energetskih centrov oziroma čaker, količini notranjega psihosomatskega stresa in drugem. To je tudi izjemno učinkovit način za odkrivanje težav in motenj v delovanju različnih organov, in to veliko prej, preden se pokažejo telesni simptomi. To je tudi ključna prednost takšnega energetskega pregleda in razlog, da bi se nekdo odločil zanj.

 

Robert Zupančič

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi