Domov ZdravjeAlternativa Celosten pristop je ključen za rešitev zdravstvenih težav

Celosten pristop je ključen za rešitev zdravstvenih težav

5 ogledov

Dandanes je naše telo dnevno obremenjeno z zunanjimi in notranjimi dražljaji, na katere ni sposobno odreagirati in tako pride do motenj in neravnovesij v organizmu. V porastu so vse težje obvladljive zdravstvene težave, kronične in avtoimunske bolezni, zato je pomembno, da se še toliko bolj posvetimo ohranjanju lastnega zdravja in sami pripomoremo k zdravemu življenjskemu slogu.

Sendi Lešnjak, mag. inž. Prehrane in certificirana bioresonančna terapevtka

Ključnega pomena je pravočasno ukrepanje, le-tega pa se lahko lotimo, če poznamo svoje telo in prepoznamo njegove neprimerne odzive. Da bi bili čim bolj uspešni, mora biti obravnava celostna, saj le enostransko reševanje določenega simptoma ali prepuščanje dejstvu, da pač ne moremo biti zdravi za vedno, našega zdravja ne bo izboljšalo.
Tako se dandanes vedno več ljudi odloča za t.i. alternativne oblike zdravljenja, med katere sodi tudi bioresonančna terapija. Bioresonanca je oblika regulacijske terapije, ki temelji na spoznanjih kvantne fizike (biofizike) in povezovanju znanja s področja medicine in tradicionalne kitajske medicine. Alternativno zdravljenje tako še ne pomeni, da se ne upošteva znanja tradicionalne medicine, temveč le, da se reševanja težav lotimo iz različnih vidikov, poskušamo odkriti prave vzroke za težave, jih odpraviti in v organizmu doseči ravnovesje. Za to je potreben celosten diagnostični pregled z bioresonančno metodo, ki jo pri nas v Moji bioresonanci izvajamo z naprednim aparatom Trikombin®. V primerjavi s klasičnimi bioresonančnimi aparati z njim dosegamo boljše rezultate terapij, saj nam aparat omogoča večjo ‘globino’ terapije, hitrejše in dolgoročnejše rezultate. Omogoča razbremenjevanje neharmoničnih vibracij v telesu, patoloških obremenitev in vzpostavljanje ravnovesja na vseh ravneh našega organizma.
Poudarjeno v okvirčku.
Področja zdravja, pri katerih se je bioresonanca izkazala za uspešno:
– krepitev imunskega sistema,
– akutna, prehladna in druga obolenja,
– različne alergije (živila, plesni, pršice …),
– bolezni prebavnega sistema,
– težave s kožo,
– kandida,
– hormonsko neravnovesje,
– toksične bremenitve,
– kronična utrujenost,
– kronične vnetne in avtoimunske bolezni …

Pomemben je individualni pristop
Poleg bioresonančne terapije z diagnostiko vključujemo tudi oceno laboratorijskih testov, testiranje zalog mineralov in težkih kovin z medicinskim pripomočkom Oligoscan® ter priporočila o ustrezni prehrani po principih ortomolekularne medicine. Za hitrejše ter učinkovitejše rezultate nudimo tudi spremljevalne terapije z napravo Diamond Shield®, ki jih lahko izvajate doma.
Zaupa nam tudi ultramaratonec
Pomena celostnega pristopa se zaveda tudi ultramaratonec dr. Mirko B. Miklič, ki mora za vrhunske rezultate ter učinkovito regeneracijo upoštevati vsako malenkost, ki lahko doda piko na i k optimalni psiho-fizični pripravljenosti. Del tega programa je tako bioresonanca, kot tudi meritev mineralov in težkih kovin v celicah z medicinskim pripomočkom Oligoscan® v ambuanti Moja bioresonanca. Njegovi rezultati nedvomno potrjujejo učinkovitost celostne obravnave – tudi za ekstremne športnike.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi