Domov ZdravjeAlternativa Horoskop od 15.Julij do 15.September

Horoskop od 15.Julij do 15.September

1 ogledov

Nov Lunin cikel se prične 16. julija 2015 z Mlajem, ki se dovrši na 23° zodiakalnega Raka. Ker je tudi Sonce v tem vodnem znamenju, ta združena energija daje veliko novih moči, vleče nas ven, smo v nekem pričakovanju in ni naključje, da se v tem obdobju odpravimo na dopust. Prav je, da kljub oddihu preventivno poskrbimo tudi za svoje zdravje.
Nada Centrih
Preberite horoskop od 15. julija do 15. septembra 2015, ki se nanaša na vaše zdravje in počutje.
Oven, 21. marec – 20. april
Zadnje čase ste bili vse preveč za računalnikom in kaj lahko se pojavijo manjše težave z zapestjem ter zaradi neredne prehrane težave s prebavo. Priporočljivo je veliko plavanja, a paziti je potrebno na pravilno zaščito pred soncem, saj vpliv Marsa kaže na precej povečano občutljivost na sončne žarke. Od vitaminov so koristni bioflavonoidi ter kalcij.

Bik, 21. april – 20. maj
Vaše telo je kar precej izčrpano. Če ne boste spremenili prehranjevalnih navad, boste jeseni čisto brez prave energije. To nakazuje tudi Pluton, ki vlada podzavesti in zdravljenju čustev s hrano. Želodčna stena je zelo občutljiva, prav tako stegna, saj se premalo gibate. Poletni čas je več kot naklonjen za manjše, a nujne spremembe navad.

Dvojčka, 21. maj – 20. junij
Vpliv Plutona v Kozorogu kaže na povečano občutljivost kolenskih sklepov ter napetost in podvrženost stresu. Poleti veliko več časa namenite sprostitvi in razbremenitvi z aktivnostmi, kot sta plavanje in kolesarjenje. Priporočljive so razne obloge z zdravilnimi mazili ter veliko svežega sadja in zelenjave. Zelo koristen je vitamin B-1, ki pomaga pri presnovi.

Rak, 21. junij – 22. julij
Nihanje tekočin v telesu, predvsem zaradi povečane občutljivosti na preslano in presladko hrano, lahko povzroči težave z grlom in glasilkami. Pomembni in koristni vitamini so B-3, E vitamin in od mineralov baker. Zaradi vpliva Venere v Levu si kontrolirajte krvni pritisk. Več se zadržujte v senci in uživajte v in ob vodi.

Lev, 23. julij – 22. avgust
Zaradi vpliva Neptuna v Ribah imate zaradi slabše prekrvavitve lahko malce bolj občutljiva stopala. Izogibajte se presladki hrani, saj je v tem obdobju malce bolj občutljiva trebušna slinavka, ki je odgovorna za diabetes. Koristni za uživanje so kalij ter vitamina A in D. Ne obremenjujte se tako zelo, kajti vse je mnogo bolj preprosto kot si mislite.

Devica, 23. avgust – 22. september
Saturnov vpliv nakazuje, da imate lahko malce bolj občutljive nohte na stopalih. Poskrbite za ustrezno zaščito prstov na nogah. Ne obremenjujte in živcirajte se tako zelo in poskrbite za bolj redno prehrano in omejite alkohol. Kdaj nazadnje ste se od srca nasmejali, kajti dan gre dejansko v tisto smer, kot so obrnjeni kotički vaših ust.

Tehtnica, 23. september – 23. oktober
Imate občutek, da boste zaradi izgorelosti kar omedleli. Venera v Levu nakazuje, da včasih kar malce ekstremno ravnate s svojim telesom. Najprej cel dan garate, nič ne jeste, potem naenkrat pojeste preveč in že naslednji dan ste na dieti. Tudi telo rabi, da ste z njim bolj prijazni. Priporočljiva je prehrana, ki je ustreza vaši krvni skupini, pijte zeleni čaj.

Škorpijon, 24. oktober – 22. november
Pluton v Kozorogu nakazuje, da imate lahko malce bolečin v kolenu, ki so lahko posledica obremenitev in težav s hrustancem v tem predelu. V primeru alergij preverite ali ste uživali premočne začimbe. Vaša posesivnost včasih meji že kar na obsedenost z nadzorom in zavestno se morate umiriti. Če imate radi meso, ga uživajte z zelenjavo.

Strelec, 23. november – 21. december
Prav obe svetili, to sta Luna in Sonce ,se nahajata v vaši astrološki hiši, ki opisuje zdravje. Zato je še posebej pomembno, da prav k vsaki stvari pristopite kar se le da pozitivno in dobronamerno. Zaradi vpliva Merkurja v opoziciji z Neptunom imate lahko bolj napete živce kot običajno, domišljija pa je zelo živa. Priporočljiv je oddih v oddaljenih krajih.

Kozorog, 22. december – 20. januar
Ko se vozite v avtu, pazite na klimo in prepih še posebej, kadar vam je vroče in ste prepoteni, kajti zaradi vpliva Zodiakalnega Ovna imate lahko nekaj več težav z ušesi. Dinamični aspekt Urana in Jupitra pa nakazuje na krče in suho kožo, predvsem zaradi pomanjkanja vitamina C in vitamina E. Privoščite si res kakovostno kremo za obraz in telo.

Vodnar, 21. januar – 18. februar
Četudi so poletni meseci, se zaradi vpliva Zodiakalnega Ovna lahko pojavi bronhitis, težave s sinusi in obnosno votlino. Nadvse priporočljiv je oddih v obmorskih krajih ter zadostna količina zaužitega minerala mangana in E vitamina. Malce preverite tudi holesterol. Če težko pustite računalnik neprižgan, zavestno delajte vaje za izboljšanje krvnega obtoka.

Ribi, 19. februar – 20 marec
Če ste se gibali v gozdu in travnikih, kar dvakrat preverite, da niste dobili kakšnega klopa. Nujno se preventivno zaščitite pred insekti. Nadvse koristne so vodne kopeli, sonce in svež zrak, ki si ga v teh poletnih dneh privoščite v izobilju. Čas je tudi idealen, da malce spremenite prehranjevalne navade in se z jadranjem znebite kakšnega kilogramčka.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi