Domov ZdravjeAlternativa Kaj je tehnika ThetaHealing

Kaj je tehnika ThetaHealing

36 ogledov

ThetaHealing je revolucionarna tehnika zdravljena in meditacije, ki omogoča fizično, psihično in duhovno zdravljenje z usmerjenim namenom skozi enotno univerzalno energijo in Kreatorja. Metoda ThetaHealing ni povezava z nobeno religijo, ni specifična za nobeno starost, spol ali vero. Pri izvajanju ThetaHealing je pomembno le to, da verjamete v dejstvo, da se lahko vsega naučite, spremenite svoja prepričanja o sebi in drugih ter verjamete v univerzalno povezanost s poljem enotnosti in izvorom vsega kar obstaja.

EDITA TOMIČ

Ko se povežemo s Kreatorjem vsega kar je, se naši možgansko valovanje avtomatsko prestavi v Theta stanje zavesti. Obstaja več različnih frekvenc možganskih valov: Beta, Alfa, Theta, Delta in Gama. Možganski valovi so nenehno v gibanju in ustvarjajo vseh vrst frekvenc. Vse kar mislimo in naredimo, uravnavajo ravno te frekvence.

Znanstveniki so ugotovili, da frekvenca možganskega valovanja Theta, na katerih temelji metoda ThetaHealing:
– blaži stres in spodbuja dolgotrajno vidno upadanje težav pri ljudeh, ki kažejo zaskrbljenost,
– pospeši globoko fizično sprostitev in mentalno jasnost,
– pospešuje govorno sposobnost in IQ govorno izražanje,
– sinhronizira delovanje obeh možganskih polovic,
– spodbuja spomin, spontano mišljenje, domiselno ustvarjanje, zmanjševanje bolečin, spodbuja dobro počutje in izločanje endorfinov,
– nauči vas hitreje dosegati cilje, prisluhniti sebi in izbrati pravi poklic ali hobije za vas, obvladovati svojo telesno težo, izboljšati samopodobo itd.

S pomočjo teh valovanj in s povezavo naše zavesti s Kreatorjem, je mogoče doseči vse in tudi spremeniti vse. S ThetaHealingom postanete kreatorji svojega življenja.

Čas v katerem živimo od nas zahteva maksimalno zavzetost na vseh področjih. Neprestano se moramo dokazovati pri izobraževanju, starševstvu in v službah. Slediti moramo trendom in od nas pričakujejo, da smo popolni. Nehote nas družba vključi v neko igro. Bolj ko smo dovzetni za zunanje pohvale, lažje z nami manipulirajo. Po določenem obdobju se vsa ta napetost začne kazati v različnih oblikah, lahko kot stres, nespečnost, poslabšanje odnosov s partnerjem, odtujenost družine, jeza, ljubosumje in zdravstvene težave.

Začnemo razmišljati kaj delamo narobe in iščemo vzroke našega stanja. Odločimo se za spremembe. Običajno začnemo s prebiranjem raznih knjig za samopomoč in osebno rast. To je začetek našega zavedanja, da lahko vse spremenimo. Osebe ob prvem srečanju običajno izpostavijo določeno težavo, na primer – partnerski odnos.
Nato se prične pogovor in iskanje njihovih miselnih vzorcev, ki jih ovirajo pri normalizaciji odnosov. Ko se le-ti izluščijo, se jih testira ali so pravi ali ne. Nato se jih počisti in zamenja z vzorci, ki so pravilni.

Od osebe, ki želi pomoč, pričakujem popolno iskrenost in pripravljenost, da se želi spremeniti. Nikakor pa ne more spreminjati drugih. Prav tako moram poudariti, da ne obstaja čarobna palčka, ki bi odpihnila težave, potrebno je delo in zaupanje.
Vsekakor pa sem spada tudi zdravljenje in čiščenje naših energetskih točk, revitalizacija celic in čiščenje vseh prilepljenih elementov, ki ne spadajo v naše energijsko telo.

V praksi se je pokazalo, da so rezultati trajni, saj se s tehniko ThetaHealing ne blaži simptomov, temveč se odstrani vzrok za nastalo težavo ali bolezen.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi