7.8 C
Ljubljana
petek, 23 februarja, 2024
0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Kaj napovedujejo planeti?

Mesečni horoskop od 15. maja do 15. junija je izdelan na podlagi tranzitov Planetov in Luninega mlaja v maju.
NADA CENTRIH
Oven, 21. marec – 20. april
Zdravje: Uran v aspektu s Soncem nakazuje možnost krčev, ki se lahko pojavijo, ko ste pod stresom. Poskrbite za vnos več vitaminov A in D ter mineralov, predvsem magnezija.
Ljubezen: Srečali se boste s kar nekaj sorodniki vašega partnerja in družbo, ki vas bo prijetno razveselila, posledično pa boste na nasprotni spol gledali malce bolj prizanesljivo.
Kariera: Ker planet Mars (vaš vladar) prehaja znamenje Dvojčkov, je čas odličen za komunikacijo, učenje novih stvari, pisanje, zbiranje informacij in krajša potovanja.

Bik, 21. april – 20. maj
Zdravje: Začela se bo sezona piknikov, zato si privoščite, poleg mesnin z žara, tudi malce več zelenjave, kajti Venera v dinamičnem tranzitu lahko nakazuje na povečano delovanje žlez.
Ljubezen: Odnos s partnerjem bo malce bolj umirjen kot prejšnji mesec in ne dopustite, da tašča kakorkoli vpliva na vaše razmerje s partnerjem.
Kariera: Mars v vaši drugi astrološki hiši nakazuje, da se malce več osredotočite na to, kar dejansko prinaša finančne in poslovne koristi. Odpovejte se večjim izdatkom, ki niso nujni.

Dvojčka, 21. maj – 20. junij
Zdravje: Luna v aspektu s Saturnom nakazuje pri ženskah na menstrualne težave, pri moških pa razdražljivost kot posledica pomanjkanja kalcija. Privoščite si tudi dovolj C vitamina in B12.
Ljubezen: Potovanje v oddaljene kraje bi vam prineslo tako želeno sprostitev in utrditev partnerske veze. Tudi samski lahko na potovanju pričakujete veliko romantičnega druženja.
Kariera: Merkur (vaš vladar) bo celotno obdobje v retrogradnem gibanju in nujno je, da dokončate vse zaostale projekte in pripravite dober plan za naprej. V izražanju bodite jasni.

Rak, 21. junij – 22. julij
Zdravje: Pazite, da prehranjevanje ne bo kompulzivno, kajti kar hitro lahko pridobite kakšen kilogramček. Priporočljiva je hrana z zadostno količino vitamina B6.
Ljubezen: Tekom meseca planet ljubezni Venera prihaja v vaše znamenje. Prinesla vam bo nekaj kar si želite – ljubezen.
Kariera: Mars, ki se nahaja v vaši dvanajsti astrološki hiši kaže na pomanjkanje delovnega elana, malce še zdržite in prav kmalu bo čas za oddih in dopust.

Lev, 23. julij – 22. avgust
Zdravje: Zaradi Saturna v Strelcu ste lahko v tem obdobju bolj pozabljivi kot običajno. Priporočljiva je kontrola pri zobozdravniku. Previdno pri mrzlih pijačah.
Ljubezen: Če boste ob pravem trenutku sprejeli prave kompromise, boste zelo utrdili partnerski odnos. Možna je selitev.
Kariera: V tem mesečnem obdobju vašo hišo kariere prehaja planet Merkur. Zaradi njegove retrogradnosti se priporoča več pazljivi pri dokumentih, oddajanje v rokih in diplomacija.

Devica, 23. avgust – 22. september
Zdravje: V primeru, da jemljete zdravila, dvakrat preverite količino zaužitih substanc, saj včasih zadostuje le polovični odmerek. V vročih dneh se izogibajte pitju alkoholnih pijač.
Ljubezen: Kdaj ste partnerja nazadnje povabili v kino ali gledališče? Zaradi Neptuna v Ribah boste dobili veliko plusov, če boste bolj aktivni in če boste uporabili več domišljije.
Kariera: Z 18. majem se vaš planet vladar Merkur obrne v retrogradno gibanje, izkoristite priložnosti za to, da pokažete kaj znate in kaj zmorete. Posledično se obeta finančni priliv.

Tehtnica, 23. september – 23. oktober
Zdravje: Zaradi Urana v Ovnu je v vaši hiši zdravja priporočljiva kontrola beljakovin v seču. Nekoliko so bolj občutljive oči, zato izberite res kakovostna sončna očala.
Ljubezen: Skoraj zagotovo se boste udeležili poroke, celo vam lahko bijejo poročni zvonovi. Če ste poročeni, ne pozabite na obletnico poroke in presenetite partnerja z izvirno idejo.
Kariera: Učite se, izobražujte, berite, potujte, pogovarjajte se s pametnimi ljudmi, saj aspekti nakazujejo dobre inpute za napredek v karieri.

Škorpijon, 24. oktober – 22. november
Zdravje: Zelo vam lahko koristi bivanje ob morskih krajih, kajti Mars v Dvojčkih nakazuje na malce občutljiva pljuča in roke. Masirajte si stopala in si vzemite čas tudi za pravi počitek.
Ljubezen: Zelo dober mesec za utrditev vaše veze. Presenetite partnerja in namesto njega opravite kakšno delo ali bolj prisluhnite njegovim željam in jih pomagajte uresničiti.
Kariera: S prehodom Marsa v Dvojčka se obeta veliko več delovnih priložnosti kot v preteklosti. Vaša modrost in izkušnje pa so vam pri delu lahko v veliko pomoč.

Strelec, od 23. november – 21. december
Zdravje: Malce bolj pazite na grlo, saj bo v tem mesecu nekoliko bolj občutljivo, predvsem ugotovite kako delujejo kisle jedi in pijače. Če kadite, se poskušajte odpovedati cigaretam.
Ljubezen: Zaradi tranzitnega Merkurja v vaši hiši partnerstva, lahko nehote pride do manjših nesporazumov. Dileme odpravite takoj, ko se pojavijo in prav to bo prineslo več romantike.
Kariera: Delovne okoliščine bodo odlične. Kljub nadpovprečnim delovnim naporom, boste kos prav vsaki preizkušnji. Izogibajte se le agresivnim osebam.

Kozorog, 22. december – 20. januar
Zdravje: Stres lahko kar malce vpliva na vaš imunski sistem. Dinamični aspekti Merkurja kažejo na to, da morate zavestno odpraviti nepotrebne skrbi ter paziti na zaužite sladkarije.
Ljubezen: Mesec maj in junij sta nadvse ugodna za romantično vezo in utrditev partnerstva. Južno Lunino sečišče kaže le na vmešavanje sorodnikov, kar pa vam ne sme priti do živega.
Kariera: Več zaostalih projektov boste spravili pod streho, in pokazalo se bo več novih priložnosti. Držite se dogovorjenih rokov, kajti pozabljivost lahko odnese dober posel.

Vodnar, 21. januar – 18. februar
Zdravje: Kdaj ste nazadnje naredili kaj dobrega za svoje srce? Dobesedno. Priporočljiva je hrana z morskimi sadeži ter pijača, ki vsebuje kalij in magnezij.
Ljubezen: Razveselite partnerja z romantično večerjo, ki jo samo zanj pripravite v prijetnem domačem okolju. Samski ne pozabite na prijatelje.
Kariera: Tranzit Jupitra nakazuje na dobre priložnosti za honorarni zaslužek, tudi morebitni honorar na delovnem mestu in novega poslovnega partnerja iz tujine. Izogibajte se iger na srečo.

Ribi, 19. februar – 20 marec
Zdravje: Opozicija Venere nakazuje, da je dobro malce preveriti holesterol. Posledično imate lahko zaradi malce več celičnega tkiva manjše težave s koleni.
Ljubezen: Z redno telovadbo se lahko več kot odlično pripravite na prihajajoče poletje in romantične večere, ki se vam obetajo. Vsakršna aktivnost se bo dvojno obrestovala.
Kariera: Zmanjšajte agresivnost pri vožnji z avtomobilom in se pravočasno odpravite na pot. Ne puščajte vrednih predmetov na vidnem mestu. Čas je dober za pridobivanje znanj.

Prejšnji članek
Naslednji članek

Povezani članki

Zadnji članki

PRISTNI OKUSI EVROPE – ŠTAJERSKO PREKMURSKO BUČNO OLJE

Spoznajte kulinarični navdih narave – Pristni okusi Evrope Slovenija je po običajih in tradiciji zelo raznolika dežela, kar se odraža tudi v bogati gastronomski dediščini...

Od kopilota na kolesu do samostojnega kolesarja

Kaj je lepšega od pustolovščin na dveh kolesih? Morda le še to, da lahko s pomočjo kolesarjenja izkušnjo odkrivanja sveta delite še z vašim...

Sanjate o preteku maratona? To je pot do cilja!

Tek je osvojil srca mnogih. Privlači s svojo enostavnostjo in dostopnostjo, hkrati pa nudi obilo koristi za zdravje. Za marsikaterega tekača pa je vrhunec...

Pomemben gradnik našega telesa

Sara Sočan Beljakovine ali proteini so zelo pogosto del našega besednjaka, vendar navadno vemo le to, da jih naše telo potrebuje za svoje nemoteno delovanje....

Nasveti za sijočo in mladostno polt po 30. letu starosti

Zagotovo ste že slišali pregovor, da so trideseta leta nova dvajseta. In čeprav je to lahko res, pa je dejstvo, da se naša koža...

Kolagen – Odkrijte skrivnost neoviranega gibanja brez bolečin

V hitrem ritmu sodobnega življenja je skrb za naše telo pogosto postavljena na stranski tir. A eno je gotovo: ohranjanje naše osnovne mobilnosti je...

Če kruhek pade ti na tla…

Darjan Lapanje  Ko govorimo o prehrani, nikakor ne moremo mimo tistega osnovnega živila, ki že dolga stoletja velja za najpomembnejši del prehrane po vsem svetu....

Zimska oda radosti. Letos žal drugače.

Smučanje ni le šport, ampak prava poezija gibanja. Drsite po snežni belini, zarisujete elegantne loke in se prepuščate ritmu smuči, ki se ubrano zlivajo...

Teden dni do čistega in brezskrbnega doma

Vas ob misli na spomladansko čiščenje stisne ob srcu? Ne obupajte! Čeprav se zdi naloga obsežna, jo lahko z nekaj preprostimi nasveti opravite hitreje...

Zaupljiv odnos z zdravniki je temelj zdravja vaših otrok

Cepljenje proti HPV je varen in učinkovit način za zaščito otrok in mladostnikov pred okužbo s HPV, ki lahko vodi do več vrst raka...