Domov ZdravjeAlternativa Kaj napovedujejo planeti?

Kaj napovedujejo planeti?

6 ogledov

Mesečni horoskop od 15. maja do 15. junija je izdelan na podlagi tranzitov Planetov in Luninega mlaja v maju.
NADA CENTRIH
Oven, 21. marec – 20. april
Zdravje: Uran v aspektu s Soncem nakazuje možnost krčev, ki se lahko pojavijo, ko ste pod stresom. Poskrbite za vnos več vitaminov A in D ter mineralov, predvsem magnezija.
Ljubezen: Srečali se boste s kar nekaj sorodniki vašega partnerja in družbo, ki vas bo prijetno razveselila, posledično pa boste na nasprotni spol gledali malce bolj prizanesljivo.
Kariera: Ker planet Mars (vaš vladar) prehaja znamenje Dvojčkov, je čas odličen za komunikacijo, učenje novih stvari, pisanje, zbiranje informacij in krajša potovanja.

Bik, 21. april – 20. maj
Zdravje: Začela se bo sezona piknikov, zato si privoščite, poleg mesnin z žara, tudi malce več zelenjave, kajti Venera v dinamičnem tranzitu lahko nakazuje na povečano delovanje žlez.
Ljubezen: Odnos s partnerjem bo malce bolj umirjen kot prejšnji mesec in ne dopustite, da tašča kakorkoli vpliva na vaše razmerje s partnerjem.
Kariera: Mars v vaši drugi astrološki hiši nakazuje, da se malce več osredotočite na to, kar dejansko prinaša finančne in poslovne koristi. Odpovejte se večjim izdatkom, ki niso nujni.

Dvojčka, 21. maj – 20. junij
Zdravje: Luna v aspektu s Saturnom nakazuje pri ženskah na menstrualne težave, pri moških pa razdražljivost kot posledica pomanjkanja kalcija. Privoščite si tudi dovolj C vitamina in B12.
Ljubezen: Potovanje v oddaljene kraje bi vam prineslo tako želeno sprostitev in utrditev partnerske veze. Tudi samski lahko na potovanju pričakujete veliko romantičnega druženja.
Kariera: Merkur (vaš vladar) bo celotno obdobje v retrogradnem gibanju in nujno je, da dokončate vse zaostale projekte in pripravite dober plan za naprej. V izražanju bodite jasni.

Rak, 21. junij – 22. julij
Zdravje: Pazite, da prehranjevanje ne bo kompulzivno, kajti kar hitro lahko pridobite kakšen kilogramček. Priporočljiva je hrana z zadostno količino vitamina B6.
Ljubezen: Tekom meseca planet ljubezni Venera prihaja v vaše znamenje. Prinesla vam bo nekaj kar si želite – ljubezen.
Kariera: Mars, ki se nahaja v vaši dvanajsti astrološki hiši kaže na pomanjkanje delovnega elana, malce še zdržite in prav kmalu bo čas za oddih in dopust.

Lev, 23. julij – 22. avgust
Zdravje: Zaradi Saturna v Strelcu ste lahko v tem obdobju bolj pozabljivi kot običajno. Priporočljiva je kontrola pri zobozdravniku. Previdno pri mrzlih pijačah.
Ljubezen: Če boste ob pravem trenutku sprejeli prave kompromise, boste zelo utrdili partnerski odnos. Možna je selitev.
Kariera: V tem mesečnem obdobju vašo hišo kariere prehaja planet Merkur. Zaradi njegove retrogradnosti se priporoča več pazljivi pri dokumentih, oddajanje v rokih in diplomacija.

Devica, 23. avgust – 22. september
Zdravje: V primeru, da jemljete zdravila, dvakrat preverite količino zaužitih substanc, saj včasih zadostuje le polovični odmerek. V vročih dneh se izogibajte pitju alkoholnih pijač.
Ljubezen: Kdaj ste partnerja nazadnje povabili v kino ali gledališče? Zaradi Neptuna v Ribah boste dobili veliko plusov, če boste bolj aktivni in če boste uporabili več domišljije.
Kariera: Z 18. majem se vaš planet vladar Merkur obrne v retrogradno gibanje, izkoristite priložnosti za to, da pokažete kaj znate in kaj zmorete. Posledično se obeta finančni priliv.

Tehtnica, 23. september – 23. oktober
Zdravje: Zaradi Urana v Ovnu je v vaši hiši zdravja priporočljiva kontrola beljakovin v seču. Nekoliko so bolj občutljive oči, zato izberite res kakovostna sončna očala.
Ljubezen: Skoraj zagotovo se boste udeležili poroke, celo vam lahko bijejo poročni zvonovi. Če ste poročeni, ne pozabite na obletnico poroke in presenetite partnerja z izvirno idejo.
Kariera: Učite se, izobražujte, berite, potujte, pogovarjajte se s pametnimi ljudmi, saj aspekti nakazujejo dobre inpute za napredek v karieri.

Škorpijon, 24. oktober – 22. november
Zdravje: Zelo vam lahko koristi bivanje ob morskih krajih, kajti Mars v Dvojčkih nakazuje na malce občutljiva pljuča in roke. Masirajte si stopala in si vzemite čas tudi za pravi počitek.
Ljubezen: Zelo dober mesec za utrditev vaše veze. Presenetite partnerja in namesto njega opravite kakšno delo ali bolj prisluhnite njegovim željam in jih pomagajte uresničiti.
Kariera: S prehodom Marsa v Dvojčka se obeta veliko več delovnih priložnosti kot v preteklosti. Vaša modrost in izkušnje pa so vam pri delu lahko v veliko pomoč.

Strelec, od 23. november – 21. december
Zdravje: Malce bolj pazite na grlo, saj bo v tem mesecu nekoliko bolj občutljivo, predvsem ugotovite kako delujejo kisle jedi in pijače. Če kadite, se poskušajte odpovedati cigaretam.
Ljubezen: Zaradi tranzitnega Merkurja v vaši hiši partnerstva, lahko nehote pride do manjših nesporazumov. Dileme odpravite takoj, ko se pojavijo in prav to bo prineslo več romantike.
Kariera: Delovne okoliščine bodo odlične. Kljub nadpovprečnim delovnim naporom, boste kos prav vsaki preizkušnji. Izogibajte se le agresivnim osebam.

Kozorog, 22. december – 20. januar
Zdravje: Stres lahko kar malce vpliva na vaš imunski sistem. Dinamični aspekti Merkurja kažejo na to, da morate zavestno odpraviti nepotrebne skrbi ter paziti na zaužite sladkarije.
Ljubezen: Mesec maj in junij sta nadvse ugodna za romantično vezo in utrditev partnerstva. Južno Lunino sečišče kaže le na vmešavanje sorodnikov, kar pa vam ne sme priti do živega.
Kariera: Več zaostalih projektov boste spravili pod streho, in pokazalo se bo več novih priložnosti. Držite se dogovorjenih rokov, kajti pozabljivost lahko odnese dober posel.

Vodnar, 21. januar – 18. februar
Zdravje: Kdaj ste nazadnje naredili kaj dobrega za svoje srce? Dobesedno. Priporočljiva je hrana z morskimi sadeži ter pijača, ki vsebuje kalij in magnezij.
Ljubezen: Razveselite partnerja z romantično večerjo, ki jo samo zanj pripravite v prijetnem domačem okolju. Samski ne pozabite na prijatelje.
Kariera: Tranzit Jupitra nakazuje na dobre priložnosti za honorarni zaslužek, tudi morebitni honorar na delovnem mestu in novega poslovnega partnerja iz tujine. Izogibajte se iger na srečo.

Ribi, 19. februar – 20 marec
Zdravje: Opozicija Venere nakazuje, da je dobro malce preveriti holesterol. Posledično imate lahko zaradi malce več celičnega tkiva manjše težave s koleni.
Ljubezen: Z redno telovadbo se lahko več kot odlično pripravite na prihajajoče poletje in romantične večere, ki se vam obetajo. Vsakršna aktivnost se bo dvojno obrestovala.
Kariera: Zmanjšajte agresivnost pri vožnji z avtomobilom in se pravočasno odpravite na pot. Ne puščajte vrednih predmetov na vidnem mestu. Čas je dober za pridobivanje znanj.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi