Domov ZdravjeAlternativa Mesečni horoskop, marec – april

Mesečni horoskop, marec – april

9 ogledov

V astrologiji je pomemben letni mejnik tudi pomladno enakonočje (20. marca 2015), ki za vsako posamezno zodiakalno znamenje napoveduje področje poudarjenega delovanja.

Oven, od 21. marec – 20. april
Zdravje: Pazite se prenagljenosti in akcije za vsako ceno, saj stres lahko kar močno vpliva na vaše celotno počutje. Načeloma večjih težav ne bo, a bolje glede preventiva kot kurativa.
Kariera: Letošnje leto bo kar prelomno, veliko projektov bo popolnoma novih, tudi finančno si boste malce opomogli.
Ljubezen: Letos bo močno poudarjena tujina ali vsaj zelo romantične počitnice v tujini. V primeru, da bo odnos na kakršnikoli preizkušnji, bo to preizkus kako močna je vajina vez.

Bik, od 21. april – 20. maj
Zdravje: Letos je zelo pomembna prava rekreacija, izgovorov za aktivnosti na prostem ni več. Če ste v lanskem letu občutili več težav, in so se kilogrami kopičili je nujno več gibanja.
Kariera: Prav v mesecu marcu bo veliko priložnosti, ki jih velja izkoristiti. Več izdatkov bo v prvi polovici leta, več prihodkov v drugi, ki bodo že rezultat vašega trdega dela in vztrajnosti.
Ljubezen: V vaše življenje bo vstopila zanimiva oseba, ki bo dodobra razvnela vaša čustva. Zelo romantično bo v poletnih mesecih.

Dvojčka, od 21. maj – 20. junij
Zdravje: Lepe dni izkoristite za športne aktivnosti, saj si boste tako na vam zanimiv način izboljšali počutje, posledično pa okrepili zdravje.
Kariera: Leto vam je glede financ naklonjeno, imeli boste tudi več dela. Na vidiku je preurejanje stanovanja, zato varčujte.
Ljubezen: Obetajo se vam zanimive zabave in zanimiva srečanja. A bodite malce previdni, saj je lekcija, da je včasih v partnerstvu potrebno tudi prilagajanje, lahko nekoliko boleča.

Rak, od 21. junij – 22. julij
Zdravje: Lahko da boste letos čutili nekoliko več utrujenosti kot v lanskem letu. Kolikor je le možno izkoristite prosti čas ob vodi, jezerih, morju, saj bo na vas to vplivalo zelo blagodejno.
Kariera: Tudi spremembe so lahko dobrodošle, četudi jih ne načrtujete. Na preizkušnji bodo službene zadeve, zato pravočasno dokončajte zastavljene projekte
Ljubezen: Če ste sami, bose z veliko verjetnostjo že v prvi polovici leta srečali osebo, ki vam je po razmišljanju zelo podobna. Vezanim strasti v partnerstvu ne bo primanjkovalo.

Lev, od 23. julij – 22. avgust
Zdravje: Lahko se veselite sončnih dni, ki prihajajo. Preteklo leto je bilo za vas kar naporno in letos bo nekoliko lažje. Tudi optimizem se vam bo povrnil.
Kariera: Meseca maja bo kar nekaj priložnosti za novo službo, bodite pozorni na vse informacije, ugodno bo tudi za kontakt z bivšim delodajalcem. Nadvse uspešen bo september
Ljubezen: Veza se lahko zelo poglobi in postane trdnejša, še posebej meseca junija in julija.

Devica, od 23. avgust – 22. september
Zdravje: Prva polovica leta bo kar naporna, zadeve vas bodo hitreje vznemirile kot običajno. Mnogo lahko naredite zase in za svoje živce s pravo rekreacijo, redno prehrano in spanjem.
Kariera: Glede posla je ugodnejša druga polovica leta, ko se obeta tudi zanimiv in donosen projekt. Več izdatkov bo v začetku leta, ki pa jih boste uspešno nadoknadili in razporedili.
Ljubezen: Če vam je partner kdaj rekel da ste »tečni«, ste verjetno res. Poskusite z optimizmom, in izkoristite ugoden mesec maj za utrditev vaše veze.

Tehtnica, od 23. september – 23. oktober
Zdravje: V prvi polovici leta boste nekoliko bolj občutljivi, izkoristite dopust za regeneracijo.
Kariera: Minulo leto je bilo morda manj uspešno kot ste načrtovali, letos bo zagotovo bolje, še posebej če se boste dodatno izobraževali. Zelo uspešen bo mesec oktober.
Ljubezen: Pogovor s partnerjem bo razrešim marsikatero dilemo. Vredno se je potruditi.

Škorpijon, od 24. oktober – 22. november
Zdravje: Zdravje vam dobro služi, dejansko redko zbolite. Vzemite si več časa za počitek.
Kariera: Finančno boste nadvse uspešni, kljub temu pazite na nepotrebne izdatke Mogoče posel ne bo ravno to kar si želite, a bo več pravih priložnosti že v drugi polovici leta
Ljubezen: Partner je zelo ponosen na vas, mogoče ga malce preveč zapostavljate, saj menite, da ne rabi vaše pozornosti. Dajte mu vedeti, da vam veliko pomeni, in lažje bo obema.

Strelec, od 23. november – 21. december
Zdravje: V prvi polovici leta boste nekoliko bolj občutljivi, bolj pazite na zdravo prehrano.
Kariera: Rezultati vašega dela se bodo pokazali šele septembra, obeta se nadvse uspešen posel s tujino. Zaradi splošne situacije ste postali nekoliko bolj varčni, kar je za vas dokaj novo.
Ljubezen: Odlično za poglobitev veze julija in avgusta. Vzemite si čas za partnerstvo, četudi vam svoboda in neodvisnost pomenita veliko.

Kozorog, od 22. december – 20. januar
Zdravje: V prvi polovici leta boste morali nekoliko bolj poskrbeti za svoje zdravje, zato boste bolj pod stresom in bolj občutljivi. Izkoristite dopust za počitek in regeneracijo.
Kariera: Večkrat ste v dilemi ali dati prednost karieri ali partnerstvu. Ste izredno delavni in ambiciozni. Če razmišljate o dodatnem izobraževanju, je to kar prava odločitev.
Ljubezen: Verjetno verjamete, da se prava ljubezen oblikuje počasi, zato se morate naučiti krmariti med poslom in partnerstvo. Več boste dali partnerju, več boste od njega dobili

Vodnar, od 21. januar – 18. februar
Zdravje: Ali dovolj pogosto prezračite prostor v katerem bivate? Če kadite, vam bo letošnje leto to povzročalo malce več težav. Pazite tudi na sladkor.
Kariera: Za poslovne razgovore je nadvse ugoden mesec april. Nov projekt, o katerem razmišljate, bo lahko nadvse uspešen, a kljub temu pazite na denar.
Ljubezen: Partnerstvo bo lahko malce na preizkušnji, bolje bo v drugi polovici leta.

Ribi, od 19. februar – 20 marec
Zdravje: Nekoliko bolj boste dovzetni za infekcije, zato si pogosteje razkužite roke in delovno površino. Dopust načrtujte za počitek in regeneracijo
Kariera: Letos boste mogli za delo poprijeti tudi fizično, čeprav vam je mnogo ljubša umetnost in ustvarjanje kreacij. Priložnosti ne bo manjkalo, le realno jih morate oceniti.
Ljubezen: Poročne zvonove boste slišali vsaj enkrat in ne bi bilo naključje če bi zvonili tudi vam.

Nada Centrih, marec 2015 (nada.centrih@gmail.com)

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi