Domov ZdravjeAlternativa Na katerem področju vam manjka energije?

Na katerem področju vam manjka energije?

4 ogledov

V prejšnji številki ste lahko prebrali, da je januar odličen za nove začetke, pa tudi o tem, kako si izbrati in pravilno zastaviti cilje.
Maya Peron

Z Vilinskimi simboli ste si pomagali, da ste ugotovili kaj in zakaj si želite, potem pa jih v preprosti, razumljivi in merljivi obliki zapisali. V naslednjem koraku ste ugotovili vaše realno trenutno stanje. Pomembno je, da ga niste skušali olepšati, saj boste le tako lahko izbrali pravilne poti in Vilinske simbole, ki vas bodo na poti do cilja podprli.
Naslednji korak je, da določite aktivnosti, ki so potrebne in ugotovite, na katerem področju potrebujete vzpodbudo in energijsko podporo.

Če je cilj velik in težko dosegljiv, ga razdrobite na manjše cilje, ker, saj poznate tisto:
“Kako poješ petnadstropno torto?” “Po koščkih.” Seveda …

V tem procesu vam bo v veliko pomoč simbol za cilj (Eron Vig), namero (Net Alu) in nov začetek (Ilur Danai). Ko ste to storili, napišite, kaj pri vsakem koraku potrebujete, kaj od tega že imate, kje pa potrebujete nekaj energijske podpore.

Če za dosego cilja potrebujete izboljšanje fizične kondicije, vam bo zagotovo pomagal simbol gibanja (Alor Zei), ki vas bo vzpodbudil k telovadbi, k sprehodom, razgibavanju snovnega, pa tudi mentalnega in čustvenega telesa. Prav tako bo koristen simbol za vztrajnost (Umbir Nil) in simbol zdravja (Olan Rei), ki vpliva na izboljšanje splošnega zdravstvenega stanja vseh teles (snovnega, astralnega, mentalnega in spiritualnega). Če želite izboljšati psihično kondicijo, boste posegli po simbolu za harmonijo (Shani Taer), morda za samozavest (Nia Tar), varnost in zaščito (Tarin Alb), zaupanje (Elam Lin) in vsekakor mir (Palm Solan). Pri odnosih boste verjetno potrebovali simbol za komunikacijo (KeLin), včasih sočutje (Alin Zel), morda pa boste morali postaviti jasne meje in vam bo prišel prav simbol za moč (Pin Anar).

Na takšen način poiščete ustrezne simbole tudi za vsa ostala podrocja (ljubezen, zdravje, finance …). Četudi se zdi na prvi pogled zapleteno, v resnici ni, le začeti je treba (slovar simbolov je brezplačno dostopen na spletni strain: www.vilinskisimboli.si).
V naslednji številki se bomo posvetili konkretnim primerom, do takrat pa uživajte z ljudmi, ki jih imate radi in … sami s sabo.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi