Domov Zdravje Kako se brez zdravil znebiti bolečin v križu, sklepih in hrbtenici?

Kako se brez zdravil znebiti bolečin v križu, sklepih in hrbtenici?

5 ogledov

Zaradi sodobnega načina življenja so postale bolečine v križu vedno bolj pogoste. Nepravilna drža, dolgo sedenje z računalnikom, težki fizični napori in z njimi povezana nepravilna razporeditev teže bremena ter nepravilno ukrepanje, ko do bolečine že pride, so glavni vzroki za težavo, pri kateri vam lahko pomagamo. Kadar postanejo bolečine v križu naša vsakodnevna spremljevalka, je lahko kvaliteta življenja močno okrnjena saj uničujejo telo in duha ter v veliki meri tudi naše socialne navade.

Raziskave inštituta v Debrecenu so pokazale, da je celjenje ran po posegih s terapijo Bemer ne le hitrejše, temveč tudi lepše- brazgotine so manj vidne oziroma se hitreje tanjšajo. Po operacijah sklepov se njihova gibljivost povrne hitreje in bolečine so manjše. Veliki uspehi se beležijo po operaciji hernije- v nekaterih primerih pa operacija ob predhodnih BEMER terapijah sploh ni bila potrebna. Študije primerov tudi kažejo,da je terapija zelo učinkovita po stomatoloških in nevroloških posegih – po šestih tednih rednih terapij je stanje kot zelo zadovoljivo ocenilo 76% pacientov.

Kako pri bolečinah v križu deluje terapija BEMER?
Bio elektro magnetna blazina Bemer oddaja natančno frekvenco in pulzno stopnjo elektromagnetnega signala v center bolečine in na ta način bolečino blokira. Pulzirajoča elektro magnetna terapija se je izkazala kot zelo uspešna pri lajšanju akutnih in kroničnih bolečin. Na podlagi raziskav in merjenj lahko opaznejši napredek pričakujemo po približno dvanajstih tednih terapij, ob sicer dobri telesni kondiciji še prej. Z medicinsko napravo vam pomagamo pri številnih težavah brez bolečin in stranskih učinkov.

Poleg tega je terapija koristna tudi za stimulacijo fizioloških procesov v telesu, kot npr.
–  izboljšana cirkulacija, še posebej mikrocirkulacija,
–  povečanje kisika v krvi in zmanjšanje viskoznosti krvi.
–  boljša presnova in s tem hitrejše izločanje strupenih snovi iz telesa
–  dodatna ugodnost je izboljšanje imunskega sistema in
–  aktivacija človeku lastnih mehanizmov za zdravljenje telesa.

Klinične študije dokazujejo, da uspešno deluje tudi v primerih, ko so pacienti izgubili že vse zaupanje v postopke tradicionalne medicine in so bili prepričani, da je njihovo okrevanje nemogoče..

Evropska klinična študija, ki so jo izvajali zdravniki s to metodo, je pokazala, da je v povprečju po štirih tednih terapije:
–  kar 46% pacientov poročalo o popolni odsotnosti bolečine v križu
–  41% pacientov pa doživelo občutne izboljšave bolečine v križu
Kronična bolečina nas utruja, povzroča dodaten stres in tudi nespečnost. S pomočjo terapije BEMER lahko ublažimo ali celo odpravimo tudi to težavo. Izjemne uspehe se beleži tudi pri sladkorni bolezni, multipli sklerozi, motnjah potence, migreni…

Še zanimivost, terapijo BEMER zelo uspešno uporabljajo tudi veterinarji pri odpravljanju bolečin pri domačih živalih!

Za več informacij nas obiščite na www.bodizdrav.si , nas pokličite : 070 72 72 48 ali nam pišite : info@bodizdrav.si.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi