Domov ZdravjeAlternativa Astromedicina

Astromedicina

5 ogledov

Horoskop od 15. aprila do 15. maja
Obdobje med dvema letošnjima mrkoma je energijsko kar močno izraženo. Prav zato ni naključje, če je bil mesec marec naporen mesec in če so bila nesoglasja z bližnjimi pogostejša. Tudi zdravje je bilo malce na preizkušnji. Meseca aprila bo nekoliko bolje, saj se je tudi planet Jupiter, ki velja za enega srečnejših planetov, ponovno obrnil v svoje direktno gibanje.
Oven, od 21. marec – 20. april
Zdravje: V mesecu aprilu se bo počutje izboljšalo, sedanje obdobje je zelo koristno za vsa zdravniška posvetovanja, kontrole, ter odlično za daljše sprehode in sprostitev.
Ljubezen: Vaš vladar Mars prehaja v bolj umirjeno znamenje, tako da bo tudi razmerje mnogo manj naelektreno. Tudi sami boste bolj konstruktivno povedali kaj vam je všeč in kaj ne.
Kariera: V preteklosti ste veliko dela opravili v ozadju, sedaj se bodo pokazali rezultati in tudi finančni prilivi bodo mnogo bolj konkretni. Posel bo lepo napredoval.

Bik, od 21. april – 20. maj
Zdravje: Vaše telo se je čez zimo kar dodobra polenilo, in april je nadvse ugoden čas, da s povečanim gibanjem, izgubite kakšen kilogramček, in se nagradite za vitalnejši izgled.
Ljubezen: Venera, vaša vladarica, ponuja odlične priložnosti za utrditev vašega razmerja, saj ste lahko nadvse očarljivi in zapeljivi. Tudi samskim se obetajo zanimiva srečanja.
Kariera: Planet Mars vam bo nudil kar konkretne zadolžitve, tudi ideje, ki jih še niste realizirali so lahko zelo uspešne. Priložnosti bo več kot običajno.

Dvojčka, od 21. maj – 20. junij
Zdravje: Kdaj ste nazadnje preventivno obiskali zdravnika? Letošnji Mrk je na vaše telo deloval malce stresno, zato vzemite čas tudi zase, se razbremenite in sprostite
Ljubezen: Skoraj zagotovo boste s partnerjem načrtovali dolgoročnejše cilje, in tudi uspeli. Če ste samski, se ob prvomajskih praznikih nakazujejo znanstva, ki lahko prerastejo v nekaj več.
Kariera: Merkur, vaš vladar, v astrološki hiši dela nakazuje, da lahko na poslovnem področju napredujete in dosežete višji nivo. Preverite konkurenco, in dobili boste odlične informacije.

Rak, od 21. junij – 22. julij
Zdravje: Planet Saturn, ki prehaja vašo hišo zdravja, nakazuje na to, da je vaša koža lahko malce bolj občutljiva. Izberite kakovostno kremo in preživite kar se da veliko časa ob vodi.
Ljubezen: Ovire, ki jih v partnerstvu čutite kot breme, so postavljene zato, da malce bolj ločite med racionalnim in emocionalnim. Obeta se vam romanca na delovnem mestu.
Kariera: Trenutne delovne zadolžitve vas ne veselijo preveč. Mogoče k temu nekoliko pripomore nadrejeni, in njegov način izražanja. Kmalu bo bolje.

Lev, od 23. julij – 22. avgust
Zdravje: Jupiter v vašem znaku vam prinaša obila dobrega zdravja. Kljub temu si vzemite čas za počitek in razvedrilo.
Ljubezen: Mesec marec je bil res nadvse stresen mesec (retrogradni Jupiter). Aprila se bo odnos s partnerjem stabiliziral. Lažje bosta našla tudi skupne interese in zanimanja.
Kariera: Nadvse si želite stabilizirati tudi poslovno področje in izpolniti vse zastavljene plane (tranzit Marsa). Prav vse vam bo uspelo, le pazite, da si ne zastavite preveč stvari naenkrat.

Devica, od 23. avgust – 22. september
Zdravje: Kljub temu, da se trudite, da vas stvari ne bi takoj zelo znervirale, vam to ne uspe vedno, razne bolečine se vedno znova pojavijo. Glasba bi bila lahko alternativna rešitev.
Ljubezen: Vpliv dinamičnega Merkurja v marcu je malce popustil in kar nekaj nesporazumov boste uredili. Presenetite partnerja z romantičnimi predlogi.
Kariera: Ob morebitnih spremembah načrtov se je dobro posvetovati in pridobiti dodatna mnenja. Dela bo veliko, nakazuje se celo daljša službena odsotnost in nepričakovan zaslužek.

Tehtnica, od 23. september – 23. oktober
Zdravje: Stres se vas je v zadnjem mesecu kar dotaknil, lahko da ste posledično imeli več težav z ledvicami in bolečinami v trebuhu. Privoščite si sproščujoč počitek in se umirite.
Ljubezen: Venera, vaš planetni vladar, je z lepimi aspekti prisoten v hiši partnerstva. Zgladite lahko veliko nesporazumov in postavite lepe temelje za naprej. Partnerja tudi poslušajte.
Kariera: Timsko delo in sodelovanje v aprilu bo še posebej pomembno. Odpre vam lahko veliko vrat. Bolj pa pazite na denar in izdatke, še posebej se izognite zadolževanju.

Škorpijon, od 24. oktober – 22. november
Zdravje: Mesec april je dober za vse zdravniške kontrole, izbiro zdravnika in obnovitev manjkajoče dokumentacije.
Ljubezen: Planet Mars v hiši odnosov nakazuje, da od partnerja zahtevate velike odločitve. Vaš črno-beli pogled vas prikrajša za mnogo veselja in radosti. Če še nimate otrok, novica.
Kariera: Neučinkovitost na delovnem mestu se vam zdi eden večjih problemov današnjega časa. Kljub temu se vam odpira obilo uspeha in priložnosti. Veliko bo terenskega dela.

Strelec, od 23. november – 21. december
Zdravje: Vaš planetni Vladar se je končno obrnil v direktno gibanje in tudi zdravje vam bo bolje služilo. Ob pojavu morebitnih alergij se priporoča zmernost.
Ljubezen: Tranziti planetov nakazujejo na povečanje družinice. Lahko celo selitev ali življenje z ljubljeno osebo pod isto streho. Več bo harmonije, razumevanja in iskrivosti.
Kariera: Ste kar malce deloholični, posledično ste tudi preutrujeni in do sodelavcev odreagirate malce preveč na prvo žogo. Pričakujete lahko izdatnejši finančni priliv.

Kozorog, od 22. december – 20. januar
Zdravje: Nemirni ste in napeti. Naredite si dober plan dela in počitka. Nujno je, da prisluhnete tudi svojemu telesu in ga ne obremenite prek zmožnosti. Iz jedilnika črtajte nezdrav sladkor.
Ljubezen: Planet Mars, vaš vladar, bo zvezo s partnerjem naredil zelo dinamično, in ne bo vam dolgčas. Odnos lahko zelo izboljšate z diplomacijo, poslušanjem in odkritostjo.
Kariera: V ospredje prihajajo vaše sposobnosti in talenti. Ste kdaj razmišljali o trenerskem ali učiteljskem udejstvovanju in učenju otrok, lahko ste zelo uspešni. Previdnosti pri investicijah.

Vodnar, od 21. januar – 18. februar
Zdravje: Aspekt Marsa in Jupitra lahko vpliva na vaš živčni sistem. Če občutite, da se vam tresejo roke je nujna meditacija, sproščanje ob vodi in več sezonske prehrane. Naspite se.
Ljubezen: Obeta se vam veliko sreče in veselja. Tudi harmonije bo precej več, malce k temu pripomorejo tudi vaše izkušnje in prizadevanja. Obstoječe razmerje bo doseglo višjo raven.
Kariera: April je mesec reorganizacije. Če še niste šef, lahko vi ali vaš nadrejeni v posel uvedete več reda in discipline, kar bo močno izboljšalo pogoje. Pazite na nepotrebne izdatke.

Ribi, od 19. februar – 20 marec
Zdravje: Malce je lahko več težav z očmi. Pazite, da nosite prava očala, tudi zaščita pred soncem ne bo odveč. Znebite se nepotrebnih stvari, saj vas le bremenijo in se počutite ujeti.
Ljubezen: Če je jezik hitrejši od misli, si po nepotrebnem lahko zakomplicirate odnose. Razmislite kaj vas ovira, da ne preživite več časa z ljubljeno osebo. Odločitev je vaša.

Kariera: Pred vami je dinamičen mesec. Imeli boste veliko dela in obveznosti in skorajda zagotovo boste morali večkrat prevzeti mesto vodje. Čimprej rešite probleme iz preteklosti.

Nada Centrih, april 2015 (nada.centrih@gmail.com)

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi