Domov ZdravjeAlternativa Ašvatino pismo: Z dobro voljo do zdravja in sreče

Ašvatino pismo: Z dobro voljo do zdravja in sreče

5 ogledov

Dragi bralec Bogastva zdravja,
življenje je polno prijetnih presenečenj, če smo le odprti zanje. Tako je tudi mene Bogastvo zdravja presenetilo ravno na Valentinovo, ko sem se z veseljem odzvala na povabilo te mlade in obetavne revije, naj pišem posebej za vas. »Vas poznam?« se morda sprašujete, zato je prav, da se na kratko predstavim.

Če vas je v zadnjih nekaj letih objela ali le pobožala zgodba o vesoljnem Zakonu privlačnosti, ki se odziva na naše misli, potem morda na vaši knjižni polici ali nočni omarici počiva knjiga z naslovom Zakon privlačnosti, ki je tudi mene tako zelo navdušila, da sem jo v slovenščino prevedla skupaj s še tremi uspešnicami o ustvarjanju želenega z močjo pozitivnega mišljenja. Temu drugače pravim tudi zavestno ustvarjanje.

Misel »Vse je mogoče«, me je očarala že kot otroka. Morda tudi vas. Svetila mi je v temnih kotičkih in me spodbujala naj ustvarim življenje, ki sem si ga želela. Pomagala mi je utrditi svoje zdravje, zgraditi samozavest in vero vase, ljubezen do angleščine in usmerjanja svojih misli združiti v službo, ki jo opravljam od koder koli, ter srečati sorodno dušo, s katero se ljubiva in skupaj odkrivava svet. To je misel, ki mi pot razsvetljuje še danes, ko si želim novih izkušenj in stvari. Misel vseh misli, katero bi – kot trenerka zavestnega ustvarjanja – rada, da z vsem srcem in dušo razume vsakdo, ki si to resnično želi. Vsakdo, ki je pripravljen obuditi svojo naravno sposobnost uresničiti to, kar si želi: ne glede na trenutne okoliščine.

Nikoli ni prepozno.

Ob teh besedah se ponavadi pojavi mnogo vprašanj, in prav je tako. Vsako vprašanje je seme rasti in vesela bom vsakega. Vsak mesec se bom potrudila odgovoriti na najboljšega, zato vas vabim, da jih zastavljajte pogumno, saj boste tako najbolje koristili tudi drugim.

Vsi namreč želimo biti zdravi in srečni, se strinjate? In vsakomur sreča pomeni nekaj drugega, kajne? Toda mnogi pozabljajo, da je zdravje najpomembnejše, saj brez njega človek ne more uživati niti, ko ima že vse. Če tudi vi bolj kot vse cenite svoje zdravje, potem naravno skrbite za to, kar je v vašem življenju najpomembnejše. Najpomembnejši ste vi. Vi, a na prvem mestu skupaj z vsemi mislimi, ki jih imate o sebi, svojem telesu, svoji družini, ljubezni, karieri, poslu, financah, Piki nogavički ali naslednji potički. In ko se naučite najprej skrbeti za svoje misli, ko se naučite neprijetne zamenjati s prijetnimi, začnete zase skrbeti najbolje. Razumeti začnete, zakaj in kako je mogoče, da je uresničitev želenega le stvar vaše dobre volje. Ne od dobre volje partnerja, vaših otrok, prijatelja, starša, sodelavca, soseda, šefa ali celo politika. Čas je, da spoznate, kako samostojni ste v resnici.

 

Ašvata Nataša Martinčič

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi