Domov ZdravjeAlternativa Dvanajst velikih sistemov

Dvanajst velikih sistemov

4 ogledov

Astromedicina

Pri astromedicini bo več govora o zdravju, zdravem načinu življenja, telesni kondiciji, energijah, potencialnih šibkostih telesa, ki jih je potrebno okrepiti, vplivu psihološkega razmišljanja na zdravje in podobno.

Znaki, ki jih bomo v prihodnje natančneje predstavili, predstavljajo dvanajst velikih sistemov v človeškem telesu. Zodiak se prične z Ovnom, ki zelo splošno rečeno, vlada glavi in se nadaljuje preko 360 stopinj do zodiakalnega znaka Rib, ki simbolizira noge. Vsak znak je povezan z določenim delom telesa. Planeti so viri energije in vsak od njih ima svojo značilnost in pomen na določeni stopinji. Razvrščeni so v dvanajstih zodiakalnih hišah.

Vemo, da imajo bolezni najrazličnejše vzroke. Sproži jih lahko različen dejavnik ali pritisk iz okolja, v katerem človek živi.

Zavedati se je potrebno, kako zelo pomembno je, s kom živimo, saj nam ljudje pošiljajo svojo energijo, ki je lahko dobra ali pa tudi manj ugodna. Enako velja tudi za državo, v kateri živimo. Zagotovo je vsakdo kdaj občutil, da je bil z nekom izredno sproščen, medtem ko pri srečanju z drugo osebo sploh ne ve, o čem bi se pogovarjal. Prav tako je zagotovo vsakdo občutil, da se v določenem kraju počuti izredno dobro in kar prekipeva od energije, kje drugje pa ga obdaja nepojasnjena tesnoba.

Ljudje, ki imajo veliko planetov v prvi hiši so ponavadi precej agresivni, »hočejo« biti vedno prvi in prav zato lahko prehitro izgubijo energijo, saj ne poznajo počitka. V primeru, da v prvi hiši prevlada dobro aspektirano Sonce, je oseba samozavestna, vitalna, karizmatična; če je Sonce npr. v dvanajsti hiši, pa se oseba ne izpostavlja rada in je pod velikim stresom, kadar je v situaciji, ko mora spregovoriti pred večjo skupino ljudi.

KONKRETEN PRIMER PODROBNEJŠEGA IZRAČUNA

Metka je rojena v nočnih urah v kraju v Sloveniji, stara je 37 let. Svojo debelost smatra kot bolezen, saj vedno ko shujša kakšen kilogram se nato še bolj zredi. Metka vse izračune tako glede telesne mase kot kalorij zelo dobro pozna, zaveda se tudi, da njen način prehranjevanja ni dober. Zastavila je vprašanje ali bo debelost vplivala na nastanek katere izmed bolezni.

Jupiter na splošno označuje ekspanzijo in v zdravstvenem pomenu pretiravanje s hrano. Iz Metkine natalne karte razberemo, da ima planet Jupiter v Biku in v kvadratu z ascendentom, kar nakazuje, da je bila res že kot otrok nagnjena k debelosti. Merkur in Venera sta tik pred Soncem v tretji hiši in nakazujeta na njeno lenobnost. Prav tako je v bližini Sonca tudi Luna, kar pomeni, da je nagnjena k zastajanju tekočin v telesu. Sicer je Metka zdrava, rada klepeta, in najraje gleda TV (kar nakazuje ascendent sekstil Neptun).

Za drugo polovico leta 2013 iz karte razberemo da Luna v Tehtnici preči natalni Jupiter. Zaradi pretirane ješčnosti in prevelike količine užitih ogljikovih hidratov se lahko pri Metki pojavijo težave z ledvicami.

Če imate kakšno konkretno težavo in bi radi izvedeli, kaj vas čaka in kakšno prihodnost vam napovedujejo planeti, potem nam pišite na: bogastvo.zdravja@gmail.com. Za podrobnejšo analizo pripišite še točne podatke o kraju, času in uri rojstva, zraven pa dopišite še vzdevek, s pomočjo katerega se boste v reviji prepoznali.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi