Domov ZdravjeAlternativa Katero darilo izbrati?

Katero darilo izbrati?

18 ogledov

Bliža se najbolj praznični mesec v letu – december, ko razmišljamo tudi o darilih. Se vam je že zgodilo, da vas je prejeto darilo bolj razžalostilo kot razveselilo? Da boste z darilom dosegli namen, vam v tokratnem zvezdnem namigu zaupamo, s čim lahko razveselite osebo, ki je rojena v določenem Zodiakalnem znamenju. Z vami pa delimo tudi nedavno prebrani grafit: “Bog, daj mi priložnost, da dokažem, kako me dobitek na Lotu ne bo pokvaril!”

Nada Centrih

Oven, 21. marec – 20. april
Zvezdni namig: kot pravi Oven se vaš obdarovanec zagotovo ukvarja s športom,medicino, vodenjem ali strojništvom. Zanj so primerna vsa darila, ki bodo spodbudila njegovo dejavnost, in so mu izziv. Razveselil se bo športne opreme, ki je odvisna od športa, s katerim se ukvarja, spusta po brzicah, spusta s sankami po snegu, športnih copat …, torej vse kjer lahko aktivno porabi svojo energijo. Občutljivi so tudi na svojo pričesko, zato jim lahko podarite bon za dobrega frizerja. Od literature bo vesel pustolovskega romana ali literature povezane z avtomobilizmom.

Bik, 21. april – 20. maj
Zvezdni namig: kot pravi Bik se vaš obdarovanec zagotovo ukvarja z ekonomijo, vrtnarstvom oblikovanjem, kozmetiko, frizerstvom ali gostinstvom. Zanj so primerna vsa darila, ki so praktična, kakovostna in materialno otipljiva. Razveselil se bo vsake umetnine, praktičnih stvari za ustvarjanje, kot je pribor za slikanje, vrtnarjenje. Vesel bo povabila na dobro večerjo, najboljšega vina, če kupujete viski mora biti prvovrsten, košare izbranih živil, dišeče kopeli, razvajanje v kozmetičnem salonu, torej vsega kar odpira čute. Od literature bo vesel različnih priročnikov, kot so za delo na vrtu ali kuharske knjige.

Dvojčka, 21. maj – 20. junij
Zvezdni namig: kot pravi Dvojček se vaš obdarovanec zagotovo ukvarja z marketingom, trgovino, posredništvom, novinarstvom, prometom, turizmom, komunikologijo, informatiko ali pedagogiko. Zanj so primerna vsa darila, ki so privlačna na pogled, veselih barv in zanimiva. Ker se rad pogovarja, bo vesel gsm aparata ali nove spominske kartice, usb ključa, radioamaterskih pripomočkov, vesel bo tudi raznih tečajev, kjer se lahko nauči kaj novega ali vsaj notesa, kamor si bo lahko zapisoval podatke. Od literature bo vesel knjige, ki mu da različne informacije s področja, s katerim se največ ukvarja.

Rak, 21. junij – 22. julij
Zvezdni namig: kot pravi Rak se vaš obdarovanec zagotovo ukvarja z nego ali vzgojo, medicino, ekonomijo, zdravo prehrano, gostinstvom, psihologijo ali socialnim delom. Za občutljivega Raka so pomembna čustva in domačnost. Najbolj ga boste razveselili s svojo pozornostjo. Vesel bo daril za dekoracijo doma, vaze, okvirja za sliko, kuhinjskih krp, brisač, torej vsega, kar ga spominja na topel dom. Od literature bo vesel knjige, ki opisuje urejanje stanovanja ali knjige, kot je zdravstveni priročnik.

Lev, 23. julij – 22. avgust
Zvezdni namig: kot pravi Lev se vaš obdarovanec zagotovo ukvarja z managementom, vodenjem, organizacijo dogodkov, odrsko umetnostjo, financami, pravom ali športom. Daril je vedno zelo vesel, še najbolj pa, če so to izbrana darila, ki spominjajo na luksuz, kot je npr. svila, pomembna mu je dobra blagovna znamka ali povabilo v izbrano družbo, steklenica vrhunskega vina. Pomembno je, da darilo izstopa od ostalih, dragoceno darilce lahko zavijete v velikansko škatlo. Od literature bo vesel knjige, v katero lahko vpisuje tudi svoje dosežke
ali Guinnesove knjige rekordov.

Devica, 23. avgust – 22. september
Zvezdni namig: kot prava Devica se vaš obdarovanec zagotovo ukvarja s komercialno dejavnostjo, računovodenjem, storitvami, statistiko, raziskovalnim delom, uradništvom ali elektrotehniko. Najbolj bo vesel darila, ki so preprosta, in da jih lahko praktično uporabi, ali stvari, s čemer bo lahko naredil še več reda v svojem življenju, kot je koledar, planer, priročen aparat za pripravo sokov ali sušenje sadja, pribora za čiščenje čevljev, večnamenskega obešalnika, denarnice z več predali. Ne mara presenečenj. Od literature bo vesel različnih statističnih podatkov, raznih seznamov po državah, atlasa.

Tehtnica, 23. september – 23. oktober
Zvezdni namig: kot prava Tehtnica se vaš obdarovanec zagotovo ukvarja z umetnostjo, pisanjem, modo, oblikovanjem ali turizmom. Vesel bo daril, ki poudarijo vse kar je lepo in elegantno, to so razne umetnine, nakit, parfum, modni dodatki, lep šal, izdelki iz čipk, kravata, rokavice, lepa torbica ali aktovka ter tudi pribor za šivanje. Veliko jim pomeni moda, modni trendi ter vsi elegantni modni dodatki. Paziti morate na barve, saj ne marajo preveč kričečih barv. Od literature bo vesel naročnine na modno revijo.

Škorpijon, 24. oktober – 22. november
Zvezdni namig: kot pravi Škorpijon se vaš obdarovanec zagotovo ukvarja z medicino, financami, psihologijo, fizioterapijo, inšpekcijsko službo, mikro-dejavnostjo, zavarovalništvom ali športom. Zanj je darilo kar težko izbrati, še najbolj so primerna darila, ki dopolnijo njegovo zbirko, dišava mora biti intenzivna in vrhunske znamke, perilo črno. Ne mara kiča. Ker ga pogosto vleče tudi v skrivnostni svet, je zanj primerna literatura oziroma knjiga z detektivsko vsebino, ali astrološki ali astronomski priročnik.

Strelec, 23. november – 21. december
Zvezdni namig: kot pravi Strelec se vaš obdarovanec zagotovo ukvarja s pravom, novinarstvom, izobraževanjem, diplomacijo, lesarstvom, potovanjem ali prevajalstvom. Ker ga vedno vleče v nove pustolovščine, bo vesel vsakega presenečenja, ki ima v sebi nekaj pustolovskega. Vesel bo vstopnice za ogled tekme, ker rad potuje, ga boste razveselili s praktičnimi stvarmi za potovanje ali priborom za piknik. Rad ima domače živali, zato ne pozabite malenkosti tudi zanj. Od literature bo vesel knjig o potovanjih v oddaljene kraje in dežele ali priročnika o eksotičnih jedeh.

Kozorog, 22. december – 20. januar
Zvezdni namig: kot pravi Kozorog se vaš obdarovanec zagotovo ukvarja z javno upravo, gospodarstvo, menedžmentom, podjetništvom, policijo ali politiko. Všeč mu bodo racionalna in uporabna darila, kot so ročna ura, pisalo, rokovnik, redki kovanci, izbrana škatla za shranjevanje predmetov, kalkulator. Rad ima rože, cenijo starine. Ob tem je pomembno, da mora imeti darilo vrednost, ki se ohrani. Ne sme biti kričečih barv. Od literature mu bo všeč knjiga s področja klasične kuhinje ali priročnik za izdelovanje uporabnih predmetov, knjiga s področja zgodovine, ekologije ali avtobiografski roman znane osebe.

Vodnar, 21. januar – 18. februar
Zvezdni namig: kot pravi Vodnar se vaš obdarovanec zagotovo ukvarja s tehnologijo, internetom, marketingom, novinarstvom, sociologijo, informatiko, storitveno dejavnostjo ali servisom. Všeč mu bo vse kar je povezano z napredno tehnologijo, sodobnostjo ali če je kaj neobičajnega, drugačnega. Zanj so primerna darila, ki so tisti trenutek hit na tržišču. Všeč mu je tudi športni pulover, pripomočki za aromaterapijo. Od literature mu je všeč knjiga o astrologiji, knjiga o razlagi sanj ali tisočletni koledar.

Ribi, 19. februar – 20 marec
Zvezdni namig: kot prava Riba se vaš obdarovanec zagotovo ukvarja z umetnostjo, psihologijo, socialnim delom, farmacijo, komunikologijo ali matematiko. Vesel bo daril, ki poudarijo njegovo nežnost in imajo pridih romantičnosti. Primeren je dober parfum, pripomočki za nego, kvalitetno vino ali vse kar je povezano z vodo, na primer karta za plavalni bazen. Rad ima glasbo, zato bo vesel tudi cd-ja ali vstopnice za koncert ali povabila na romantičen izlet ali večerje ob svečah. Od literature bo vesel knjig s področja ezoteričnosti ali akvaristike.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi