Rubrika:

Recepti

Po hladnih zimskih dneh komaj čakamo pomladi in vsega obilja, ki nam ga le-ta ponuja. …

Šparglji, ki so znani kot znanilci pomladi, so tu. Privoščite si jih, dokler so na …

Priprava:  Pripravimo kvasec iz žlice moke, žlice sladkorja, kvasa in malo mlačnega mleka. V skledi …

PIRIN KRUH – brez gnetenja in vzhajanja     SESTAVINE: * 500g pirine bio moke* …

Potrebujemo: – 27 žlic moke,– 2dcl olja,– 2 žlici olja,– 1 kvas,– 1/2 l mleka,– …

Kar nekaj dni smo že v koledarski pomladi, pa je vreme kar naenkrat postalo prav …

Predstavljamo vam preprost recept za mafine, ki bodo navdušili vas in vaše goste, saj v …

Brez svežega sadja si res težko predstavljamo poletje. Med poletne sadne favorite se zagotovo uvrščajo …

V poletnih dneh se radi osvežimo z sokovi, ker pa bi radi nekaj boljšega za …

Ali ste vedeli, da hrustljav prigrizek brusketa izvira iz Italije, kjer jo poznajo že od …

Zamolklo vijolični, bleščeče gladki in zapeljivo zaobljeni jajčevci so zelenjava, ki jo je veselje pogledati …

Topla juhica, idealna za hladne večere. Namig: za juho uporabite krompir mokaste sorte. Mokast krompir …

Ob mrzlih dneh se prileže krepak prigrizek. Hrustljava skorjica, pod njo pa okusna, sočna jed, …

Pri nižjih temperaturah se veliko ljudi odloči, da predpraznična druženja prestavijo kar v zavetje svojega …

Sestavine za 4 osebe 0,5 kg cvetače (očiščene cca. 300g)300g krompirja (olupljenega in nakockanega)0,5l zelenjavne …

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi